Eiendom

semu
08.08.2021 kl 13:15 693

De siste to ukene har teknisk analyse vist kjøp av aksjene i OLT. Det kunne jeg se i lang tid før denne analysen ble vist i DNB sine nettsider.
Ser også ut til at noen har kjøpt seg opp uten å komme så høyt at det vil fremkomme i offentlige dokumenter.
Bare å se på hvem som eier aksjer per 30.6. 2021 og hva de eide pr 31.12. 2020. Store variasjoner her uten å komme inn blant de 20 største.
Tror vi får en hyggelig høst fremover og at det gir en god avkastning også. Regner med at OLT vil kjøpe seg litt opp for å slippe å betale full pris ved et oppkjøp. Kanskje derfor at det ikke betales ut utbytte i år heller slik som i fjor. Sperre sier at det er umusikalsk å betale ut utbytte. Det er det ikke når alle andre betaler store utbytter av de som går bra. Formuesskatt skal også betales og da er utbytte tingen.
Resultatet på 1. halvår kommer førstkommende uke og det regner jeg med er likt som tidligere kvartal og år. Et av de bedre eiendomsselskap med god avkastning. Eneste ulempen er at Olav Thon gruppen eier såvidt stor eierandel at det er få som vil investere i selskapet.
Derfor er også oppkjøp et aktuelt tema.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.