Offshore

alsman
21.02.2018 kl 09:48 14158

Er salg beste strategi for Aker? Med den tunge satsingen som nå gjøres i Gahna er det kanskje smartere å ha hånd om store deler av leverandørkjeden.
– Både Aker-bedrifter og andre kan glede seg til store oppdrag i forbindelse med satsingen i Gahna.
Kjell Inge Røkke og Akers nye oljesatsing i Ghana kan gi gevinst for flere enn Aker-aksjonærene, hvis den lykkes. Selskapet vil nemlig bruke Aker BPs leverandørallianser for å realisere det første oljefeltet som skal bygges ut.

Aker-selskaper kan være sikret milliardkontrakter

Aker har allerede mer enn 60 folk i sving i Aker Energy med Ghana-satsingen, og flere skal det bli. Man planlegger nemlig å bygge opp en helt ny oljevirksomhet i samarbeid med det nasjonale oljeselskapet GNPC.

Frem til selskapets organisasjon er bygget opp vil man trekke på ressurser i Aker-systemet, blant annet fra oljeselskapet Aker BP og oljeserviceselskapet Aker Solutions.
https://e24.no/energi/aker/aker-skal-lande-utbyggingen-av-ghanas-johan-castberg-baade-aker-bedrifter-og-andre-kan-glede-seg-til-store-oppdrag/24264837
Redigert 21.01.2021 kl 06:16

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.