Shipping

Normalone
16.08.2021 kl 18:23 6696

Vi er kun 2 børsdager unna Q2 rapporten. Når vi vet at det foreløpig er kun noe i underkant av 20 skip som er gått inn på nye kontrakter (dratt nytte av de gode ratene) - og at MPCC ligger veldig godt an til virkelig dra nytte av det gode markedet, ved at 16 nye skip går inn i nye kontrakter denne høsten og (hvis jeg husker riktig) 29 skip i 2022 (dvs totalt 62-65 av totalt 75 vil innen 2022 fått nye kontrakter) - er det først og fremst guidingen for 2022 og 2023 (og om det ev. sies noe om utbytte for fremtiden) som det etter mitt syn er størst interesse å høre noe om på Q2. Deretter er det spennende å høre hvor mye kursmålene blir hevet - Pareto har ihvertfall uttrykt at de vil komme med ny guiding etter Q2.

Her finner dere guidingen som ble gitt etter Songa kjøpet;

https://newsweb.oslobors.no/message/536623

Deretter har ratene steget relativt mye, og en ser at slutninger blir inngått på høyere dagsrater og med lengre periode, så spørsmål blir derfor hvor mye guidingen blir økt med.

Dere må alle ha en fin børsuke!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.