Shipping

jadden
16.08.2021 kl 18:39 6678

Fryktindeksen stiger noe om dagen, la oss håpe at forventnigene ved Q2 guidingen ikke drukner i negativt børsterreng. Nå er det først og fremst overpriste ESG-aksjer som faller, mange uten inntekter og mest luft og gode intensjoner. Mer interessant er det at utbytte vektlegges stadig mer, svinger pendelen ytterligere over mot utbytteaksjer kan det være med og fyre ekstra oppunder MPCC-raketten. I innlegget fra Dan123 karakteriseres MOCC som «red-hot» for tiden, det sier egentlig ganske mye.
La oss håpe at utbyttepolicien til selskapet blir mer konkretisert nå på torsdag, det er varslet skal skje ved Q3, men ledelsen vet allerede nå vesentlig mer om stoda om 3 mndr frem i tid enn det man visste sist utbytte ble kommentert.
Mange følger hva som skjer og skrives om MPCC. Jeg har ikke vært borti noen aksjer på forumet som har hatt så mange lesertreff bare minutter etter postlegging. Jeg må si det blir meget interessant å høre guidingen på torsdag, til nå er det ikke fremkommet noe skjær i sjøen som skulle tilsi oppbremsing av cashmaskinen som er i ferd med å komme skikkelig i siget.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.