IKT og Tech

Far-far
18.08.2021 kl 09:53 2180

Det ble et meget bra Q2:.

Gaming Innovation Group klarte å løfte topplinjen fra 16,7 millioner euro i andre kvartal i fjor til 19,4 prosent i samme periode i år. Veksten på 23 prosent er i sin helhet organisk.
Mesteparten av inntekter og inntjening stammer fra Media Services-divisjonen. Førstnevnte kom inn på 11,0 millioner euro i kvartalet, driftsresultatet før av- og nedskrivninger (EBITDA) på 5,3 millioner euro. Begge deler er «all-time high».
For hele konsernet landet EBITDA på 5,3 millioner euro, opp fra 2,8 millioner euro i det samme kvartalet i fjor – tilsvarende 86 prosent resultatvekst.
– Nok et givende kvartal for oss, med meningsfull vekst i inntekter, EBITDA og EBIT så vel som underliggende forretningsdynamikk, sier toppsjef Richard Brown i en kommentar.
Den positive utviklingen har fortsatt inn i tredje kvartal, og inntektene i juli var opp 10 prosent fra samme periode i fjor.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.