Farma

bj111
19.08.2021 kl 15:35 2929

Grunnen til at man brokker seg over at et snakkes om forsiktighet fra dansk side er at det aldri snakkes om noe annet fra dansk hold her. Bogstavdansken ble så forbannet over å bli konfrontert med sine estimater og da noen lurte på om han var en viss person på FB klikket det for han for 2 gang og han takket for seg. Nå ser jeg jo at du har hørt på hva ledelsen sier og som du skriver de gikk langt i å snakke om et godt Q3 i presentasjonen for hvordan kan de ellers snakke om 120 mill i 2021 som kun er 1 mill lavere enn Pareto sitt estimat. Av den grunn deler jeg ditt syn på at kursen om ikke lenge er tilbake over kr 90.

Vi har sett store reaksjoner før i AZT begge veier men når det har gått ned grunnet Q tall så har det ikke gått så veldig lenge før vi igjen har vært opp mot der det var ved fremleggelsen. Er nok ikke bare Tellef som kjøper på svakhet. Hvor den setter bunn denne gang er ikke godt å si men kursmålet til Pareto ble satt med 1 mill mer enn det ledelsen i AZT guider og da spørs det hvor langt unna dette noen er villige til å selge for.

AZT har en lang kundeliste men det er ikke mange som kjøper større volum iallefall ikke så langt. De går langt i å bekrefte at salg til vaksineselskap vil øke hvilket kan indikere at Reithera og en anen ukjent kunde er på banen.

Russland ble og nevnt noe som er spennede.

Har man tid er det nok ikke dumt å jakte en inngang i dag eller kanskje de kommende handledagene.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.