Farma

Bearwizard
20.08.2021 kl 05:55 1997

Du er litt av en fyr…kommer med et sitat fra FA artikkel der Pareto analytiker Østling er referert. Selvsagt har du da bare klippet det han sier som er negativt om selskapet. Hvorfor tar du ikke med det han sier senere i artikkelen? Selvsagt fordi det ikke passer med din agenda som er å tegne et negativt bilde..uetisk spør du meg. Jeg klipper derfor inn andre deler av teksten som du «glemte».

Östling i Pareto Securities klokkertro på aksjen og forventer videre kursoppgang. Meglerhuset har en kjøpsanbefaling med kursmål 133 kroner pr. aksje, noe som gir en oppside på over 70 prosent til dagens aksjekurs.
– Skal man investere i denne aksjen må man ha litt is i magen og se på den langsiktige utviklingen. Har man gjort sin hjemmelekse kan man imidlertid kjøpe aksjen over 20 prosent billigere i dag enn i går, og det er jo positivt, sier Östling.
I rapporten skriver ArcticZymes at coronavirus-relatert salg vil avhenge av den globale utvikling av pandemien og teststrategier. Risikoen vurderes imidlertid som minimal fordi det vil bli redusert og motvirket av økt salg på andre områder når coronatiltakene gradvis oppheves.
– I våre prognoser har vi naturligvis sett på de coronarelaterte inntektene som en tilfeldig boost i salget, men det som er viktig å tenkte på er at ArcticZymes har fått kontakt med mange selskaper i forbindelse med å levere enzymene til de ulike coronatestene, sier Östling.
– Disse selskapene holder ikke bare på med coronatesting, men også mange andre typer medisinske tester. Pandemien har derfor vært en døråpner for mange nye kunder og også eksisterende kunder, men for andre tester for ArcticZymes, legger han til.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.