Olje

Jæims Bånn
20.02.2019 kl 14:32 3395

Dette er bra og ryddig.

For det første blir det nå ingen flere ugler i mosen rundt hvordan NEC,North Advisors, Accello og North Energy fordeler investeringer.
Nå blir det beint fram North Energy med sin ENE aksjonærliste som disponerer ALLE investeringer i sin helhet. THANK YOU!

For det andre får nå alle grinepettere (Mimsa;)) mulighet til å selge for 1,9 til selskapet, mens andre aksjonærer som vil være med videre kan kjøpe mer og på den måten få verdier til 54 øre framfor 30 i utbytte.

Gjør dere opp en mening om verdiene i Reach dersom Subseamarkedet kommer opp til et nivå der DOF subsea kan betale avdragene sine.

TXP borer 100% treff sålangt på T&T og girer nå opp.

PLCS har lagget vanvittig ifht de andre seismikkselskapene. Her blir det enten blomstring eller ny emi hvor North kan ta den posisjonen de ønsker. 100% flåteutnyttelse nå, med mulighet for å varme opp ei skute til. Spørsmålstegn ved kassa.

Dette blir ryddig når prosessen er over ved GM.
Oppsiden ved skattesaken og selskapene er formidabel.
Spesielt i Reach kan det skje mye og fort nå som de ligger på 32%. De kan f.eks plukke opp SOFFs post på 5 mill aksjer idag, eller imorgen. (eller aldri)

Spennende vri og ikke minst klarerende på sikt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.