Dagens tema

polemiker
20.02.2019 kl 19:49 361

Burde være greit å få bukt med dette om man virkelig vil. Man kan begynne med å luke ut homofile fra tjeneste i forsvaret. Da ville man fått bort halvparten av voldtekter og voldtekstsforsøk (50% av de utsatte var menn).

Deretter kan man luke ut alle som har eller har hatt muslimsk bakgrunn, regnet minst 3 generasjoner bakover i tid. Da ville man fått luket ut 80-90% av de resterende voldtektene/forsøkene. Vips så hadde forsvaret blitt et "samfunn" som hadde vært det desidert tryggeste miljøet som norske ungdom kan oppholde seg i.

Som en ekstra bonus ville risikoen for at forsvaret utdannet fremtidige fremmedkrigere og muslimske terrorister blitt begrenset til det minimale. Nå vet jeg at forsvaret allerede nå har en grundig gransking av folk med innvandrerbakgrunn, men det har skjedd en kraftig oppmykning bare de siste par-tre årene. Sist ute var Faten (som tok valget) som slapp inn til førstegangstjeneste med hijab på hue. Fullstendig galskap!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.