IKT og Tech

Herrain
27.08.2021 kl 12:12 3243

Jeg er udelt positiv. Kritisk sett så har 5pg havnet nedi en dump, og virket som de har manglet retning mål og mening. De har hatt Minst 3 feilende prosjekter i det siste med Doodle jump, vikings, og til dels lego og ronaldo skater. De må nedbemanne, de har utdaterte hjemmesider, man ser at de sluttet å reklamere ordentlig på Facebook osv rundt 2016. Og ingen av spillene får nye oppdateringer med nye elementer på spillene sine.Hugo karakteren har ingenting nytt for seg utenom gamle spill og kasino.

Nå havnet man med skybound som har en plan fremover for 5pg. Selv er de konge på digitale medier, har masse spennende ips, de har nettopp lansert stor avtale selv med lego, de tilfører personer som kommer inn i styret med lang kompetanse på spill, og det å bygge selskap. Med penger og ressurser kan de få skikk på sosiale medier, fikse spillmotoren etter vikings med en ny spennende ip. Og hva som skjer med telltales walking dead season 5 er noe av det mest spennende. Om de hyrer de samme folkene under 5pg fanen for å lage det spillet så hadde det vært konge!
Redigert 27.08.2021 kl 13:03

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.