Industri

Inord
21.02.2019 kl 11:52 1117

Her er hva kinesiske journalister inne solkraft skriver om Rec:

Selskapet har vært verdens ledende polysilisiumleverandør, og har mistet sin markedsandel i Kina og Sør-Korea til oppgangen til Kinas innenlandske polysilikonprodusenter. Men til tross for å miste markedsandeler er REC Silicon fortsatt et av de ledende selskapene med teknologiske fordeler og lave kostnader. Siden den kinesiske regjeringen påleggte tariffer på polysilikonprodukter importert fra USA i 2014, er selskapets situasjon imidlertid overfor en alvorlig test.

Gamle polysilikonprodusenter som Wacker i Tyskland, OCI i Sør-Korea, Hemlock og REC i USA er underlagt ulike nivåer av utligningstilsak. Men Tysklands WACKER og Sydkoreas OCI har lavere subsidietariffer, som nesten ikke har en størrelsesorden i forhold til virkningen av REC og Hemlock. Kina, eksportøren av RECs 80% av produktene, sammenbruddet av RECs største marked, forårsaket dødelig tap på salget, noe av produksjonskapasiteten ble tvunget til å lukke, og polysilikonvirksomheten begynte å falle.

Fornyelse: Samarbeide aktivt med kinesiske selskaper i andre søyleindustrien

Etter avviket bestemte REC seg for å opprettholde sin halvledervirksomhet. REC sa at det ikke ville være i stand til å oppfylle sine kontantstrømskrav for sin halvledermaterialevirksomhet uten å stoppe Moses Lakes virksomhet midlertidig. Selskapet sa også at Moses Lake-anlegget kan lukkes hele tiden, "til markedsforholdene blir bedre, eller at oppgraderingsanlegg kan øke produksjonen og øke kapasitetsutnyttelsen."

Som et offer for handelskrigen, hvordan vil REC forny sin fremtid etter sammenbruddet av polysilikonvirksomheten?

Ifølge regnskapsdata var RECs omsetning for kvartalet 9,9 millioner dollar, opp fra 6,2 millioner dollar i forrige kvartal, men selskapet advarte at etter at Kinas 5,11 New Deal ble annonsert, var etterspørselen fortsatt svak og overkapasitet ble gitt til polysilikon. Prisen brakte stor press, og RECs premium-polysilikonpriser falt 16,6% i kvartalet. Selv om omsetningen har bedret seg sammenlignet med de foregående tre månedene, tapte REC-solvarmevirksomheten seg fortsatt $ 9,1 millioner, og reduserte EBITDA-tapet på totalt 3,8 millioner dollar.

REC er også veldig aktivt i samarbeid med kinesiske selskaper - REC er et joint venture med Shaanxi Nonferrous Tianhong New Energy Co., Ltd., og REC Silicon har for tiden 15%. Shaanxi Nonferrous Metals Co., Ltd. produserte 5.400 tonn polysilikon i fjor, inkludert 1.850 tonn i fjerde kvartal. Utnyttelsesgraden av anlegget fortsetter å stige. Det er rapportert at Siemens-reaktoren til anlegget er satt i produksjon av polykarbonat Czoalski (enkeltkrystall).https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=no&prev=search&rurl=translate.google.no&sl=zh-CN&u=http://guangfu.bjx.com.cn/news/20190214/962487.shtml&usg=ALkJrhjYMNbi8zOdV_VSI4dA-zww2ZG_8A

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.