Farma

focuss
22.02.2019 kl 09:44 2992

Thepower
Hva er det du synes er så komplisert med prosentregning? Hvis BLC Cysview får en markedsandel i USA på 20% så vil de selge Cysview for 15mrd x 0,2= 3 mrd. Er det noe så langt du ikke skjønner? Hvis du fortsatt henger med så kan du trekke fra 1mrd så har vi 2 mrd på bunnlinjen. Nå har du muligens falt av lasset men hvis du fortsatt henger med så kan du ta 2mrd og dele på antall aksjer som er 21,8 mill. Noen kan kanskje hjelpe deg med det regnestykket, men for ordens skyld så kan jeg informere deg at du sitter tilbake med kr 91,7 per aksje. Multipliser med P/E= 20 og du får 1834 kr per aksje.

Utfordringen er å se hvor lang tid det tar før vi er der. Det skal vi etter hvert få mer innblikk i. Det er det ingen gitt å regne seg frem til. Til hjelp i vurderingen kan du spørre deg selv: Hvor lang tid tar det for amerikanerne og ikke akseptere at 20 prosent av den vanligste blærekreften ikke blir oppdaget og behandlet og det samme med 40% av den farligere og vanskeligst å oppdage CIS?
Redigert 22.02.2019 kl 09:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.