IKT og Tech

Far-far
09.09.2021 kl 10:09 1428

Det skjer noe hele tiden i GIG. I dag:

GiG utvider partnerskapet med DT9 Media LTD for markedsføringsverktøy, GiG Comply
9. september 2021
Gaming Innovation Group Inc. (GiG), har forlenget avtalen med det Malta-baserte spillselskapet DT9 Media LTD om levering av sitt automatiserte markedsføringsverktøy for overholdelse, GiG Comply.

GiGs løsning for selvbetjeningsoverensstemmelse gjør det mulig for operatører å skanne nettsider for innhold, inkludert lenker og røde ord i iaming-kode. Det fungerer ved å bruke regelmotoren til å analysere virkelige øyeblikksbilder fra tilknyttede selgeres kampanjer, og gir operatørene salgsfremmende innhold som brukes i sine merkevarers kampanjer.

GiG Comply vil tillate DT9 Media LTD å sette opp skreddersydde sjekklisteparametere, som kan skreddersys for å dekke markedsspesifikk lovverk og annonseringsstandarder. Dette vil gjøre det mulig for DT9 Media LTD å sikre at partnerne er i tråd med deres visjon og oppgave , og ytterligere sikre at de forblir kompatible og ivaretar partnerens lisenser .

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.