Farma

focuss
22.02.2019 kl 18:34 1868

DTT
Det gidder jeg rett og slett ikke, men hvis du liker å drive med slik så kan du jo se om de finner mange andre som er i et 15 mrd kr marked uten konkurranse når det gjelder tilsvarende resultater. Men det du peker på er jo viktig, hadde vært fint med flere produkter, men Cevira og Visonac blir vel solgt og kan kanskje bidra med noen kroner per aksje. Blir spennende å se hva produktet til Combat Medical kan bidra med.

Det viktigste oppgaven til styret og ledelse når de begynner å tjene godt med penger er generell Business Development. Slikt kan føre til både oppkjøp og fusjoner og Pho vil komme i en situasjon med betydelig finansiell kapasitet. Alle må begynne ett sted, så får vi se hva teften til ledelse og styre kan skape av verdier med profesjonell forretningsutvikling. Flere produkter vil bidra til høyere P/E da det vil påvirke risikovurderinger. Mange har vært med lenge i PHO, men jeg mener det er nå utviklingen virkelig begynner. "The Bladder Cancer Company" er bare måneder gammelt.

Det optimale for PHO kan bli å finne et selskap som også bare har ett eller få produkter å fusjonere med etterhvert. Skal man virkelig bli en gigant kan man ikke bare tenke organisk vekst, men PHO er virkelig i best tenkelig posisjon for å bli utviklet til noe mye mer av den rette ledelsen. Foreløpig er pri en å gjøre Cysview til en suksess i USA.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.