Farma

Londonmannen
22.02.2019 kl 19:33 1716

Nå finnes det vel nok av selskaper som har valgt en strategi der de har gapt over for mye og bokstavelig talt blitt kvelt av sin egen griskhet.
Jeg tror ledelsen nå gjør rett i å fokusere på blærekreft og sikre seg en betydelig markedsandel av dette markedet. Da vil selskapet etterhvert få økonomiske muskler til å kunne ta i fatt med ny spennende oppgaver, uten å tenke på verken låneopptak eller emisjon.

Det vi nå er med på er en take off med et PHO som sitter med helt nye og langt bedre rammebetingelser enn hva selskapet noensinne tidligere har gjort. Markedet ligger der, Cysview er et nøkkelprodukt i BLCC teknologien og det er nå ledlesen sin jobb å materialisere det potensialet selskapet de facto har. Men jeg tror ikke at PHO slutter med å innta blærekreftmarkedet. Men dette er begynnelsen på noe som kan bli megastort på noen års sikt, såfremt kortene spilles riktig.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.