Olje

Hugoil
23.02.2019 kl 12:01 4688

Fikk dere med dere denne: https://www.marketwatch.com/story/europeans-must-get-rid-of-the-failing-eu-one-way-or-another-the-polite-brexit-way-or-the-rowdy-yellow-vest-way-2019-02-11

Oppsiktsvekkende at en slik artikkel plutselig stod på framsiden på MW. Men bra, siden bildet sjelden er svart eller hvitt, men drifter syklisk i mellom. Den demokratiske staten er det offentlige slik vi kjenner den og er vant til å ha tillit til. Men den korrumperes i sin vekst og egen-inflasjon samt yrkespolitikere (..de som har hverken utdannelse eller dannelse ser heldigvis ut for å få arbeidsforbud i Norge, Giske+Keshwari, siden Norge ikke er populistisk destabilisert. Så får vi kanskje tilføye at Thorbjørn Berntsen tross alt hadde en god bunke år med industriarbeid først) . Så overtar det mer populistiske og private. En tillitssykel mellom offentlig privat, med sin søstersykel venstre-høyre.

alt er en tosidighet

kvant
Redigert 23.02.2019 kl 12:13

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.