IKT og Tech

Far-far
14.09.2021 kl 22:05 1230

Stadig nytt fra GIG:

GiG Comply forlenger partnerskapsavtalen med Betsson Group
14. september 2021
Gaming Innovation Group Inc. (GiG), har forlenget avtalen med det svenske spillselskapet på nett, Betsson Group, om sitt automatiserte markedsføringsverktøy for overholdelse, GiG Comply.

GiGs automatiserte løsning for markedsføringsoverensstemmelse gjør det mulig for operatører som Betsson å skanne nettsider for innhold, inkludert lenker og iGaming -kodeord. Det fungerer ved å bruke regelmotoren til å analysere virkelige øyeblikksbilder fra tilknyttede selgeres kampanjer, og gir operatørene salgsfremmende innhold som brukes i sine merkevarers kampanjer.

Det er et fleksibelt verktøy som lar operatører sette opp sine egne kriterier og sjekklisteparametere, og kan skreddersys for å dekke eventuelle markedsspesifikke krav, noe som bidrar til å sikre at operatører forblir kompatible i flere jurisdiksjoner.

GiG Comply vil fortsette å hjelpe Betsson med å forbli proaktive og kontrollere markedsføringsoverholdelsen ved å sikre at tilknyttede selskaper er helt i tråd med deres merkevare og ansvarlige spillkrav.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.