Offshore

Soprano1111
15.09.2021 kl 08:13 3951

https://newsweb.oslobors.no/message/542377 (dagens presentasjon under Paretokonferansen)

Paretokonferansen kunne vært en gylden mulighet til å flagge en mer aksjonærvennlig politikk. Men neida, null signal om økt utbytte eller tilbakekjøp. Nå er det FLOTT med 4,6% direkteavkastning på nåværende aksjekurs virker det som. 4,6% direkteavkastning er sikkert greit det, men problemet er jo at kursen er så lav at det er latterlig - og det henger i stor grad sammen med utbyttepolitikken. Ledelse/styre skal ha at de har gjort mye industrielt riktig, men når det ikke reflekteres i aksjekursen hjelper det strengt tatt ikke. Ledelse/styre er også nødt til å evne å se på hva som skal til for å øke attraktiviteten til aksjen.

Investeringen i BWO Ideol er en katastrofe, her forsvant mye potensielle utbyttepenger. Når jeg sier at ledelse/styre har gjort mye bra indusstrielt må det korrigeres for dette. Et patetisk forsøk på grønnvasking, helt løsrevet fra kalkulator og synergier.

Det er mildt sagt frustrerende å følge med på hvor lite interessant det virker for større investorer å investere i et selskap som er så godt posisjonert innenfor sin kjernevirksomhet. Det at olje ikke er så "attraktivt" lenger er en dårlig unnskyldning. Med god forventet avkastning vil investorene komme. Ocean Yield ble det lagt inn bud på i går. Dårlig ledelse i BWO rett og slett....

Redigert 15.09.2021 kl 08:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.