Industri

Londonmannen
16.09.2021 kl 08:46 1166

hill
Enig med deg. Enten man liker det eller ikke, så utgjør oljeinntektene den grønne gren vi alle sitter på. Joda, MDG, Rødt og SV ønsker alle en annen virkelighet og vil gjerne avslutte oljeeventyret så raskt som mulig. Av en eller annen merkelig grunn, så har disse sosialistene fått det for seg at 6 mill som lever oppe i en steinrøys ved sydhellinga til Nordpolen, skal kunne redde hele verden! Ikke bare klimamessig, men med så mye ubebodd land og så mange milliarder på bok, så skal vi kunne ta imot samtlige 70 mill av verdens flyktninger og gjøre kål på fattigdommen en gang for alle.....for samtlige 70 mill.

Altså så vil SV som regjeringspartner jobbe for at statsminister Støre sager av den grønne gren, lenge før det er etablert en ny, bærekraftig gren som kan opprettholde vårt velferdsamfunn. Og Audun vil neppe Jonas få fred en eneste dag for sin sosialistiske tanker. Noe som er rimelig logisk. For dersom SV i regjeringsposisjon ikke leverer rød og ultraklimavennelig politikk, så er det fare for at SV igjen vil svekke seg gjennom lekkasje av velgere til Rødt og MDG.

Så dersom Jonas ønsker en regjering som kan få arbeidsro til en styrt avvikling av oljenæringen og tid nok til å bygge opp en grønn industri som leverer tilstrekkelig overskudd til å opprettholde vårt velferdssamfunn, så starter han ut med en mindretallsregjering som søker støtte til de ulike sakene i Stortinget. Ingen ideell situasjon, men trolig det beste alternativet. Jeg tror at en trepartiregjering vil gå på en solid sprekk innen et par år.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.