Offshore

AdFontes
16.09.2021 kl 09:43 3041

Det snakkes om rasjonering på strøm + det er nå stor gassmangel og prisene er helt vanvittige: https://www.profinance.ru/charts/?s=GasUK&p=R2FzVUsjMiM5IzExNDQjNTMxIzEjMA== (chartet oppdateres løpende i real-time). Og dette før vinterkulda har satt inn.. Så man må jo være desperate etter å finne/skaffe mere gass nå, særlig fordi dette brukes både til matlaging samt oppvarming i store deler av verden (i motsetning til i Norge). Ratene må jo eskalere!
Oljeservice-sektoren som du nevnte har formet en bullish i-h&s der halslinjen nå brytes. Både Amerikansk lettolje og Brent har nettopp brutt opp fra en 2,5 måneders nedovertrend. Antagelig begynner hamstring av olje også nå, til oljebrennere og elektrisitetproduksjon (substituering pga veldig dyr kull og gass) foran vinteren. Sesongmessig er sterkeste periode for oljen fram til ~10 oktober, så jeg tror på 100$ om noen uker - da all energi nå er på vei til å bli dyr (f.eks uran også, der jeg er tungt inne).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.