IKT og Tech

Exdealer
16.09.2021 kl 14:08 4923

Siden ordet "vekst" er nevnt i headingen kan det jo være greit å vite hva investeringsstrategien til folketrygdfondet er.

"
Strategi: Folketrygdfondets størrelse i det norske markedet gjør at vi i mindre grad enn mange andre investorer kan gå raskt inn og ut av selskaper. I vår investeringsstrategi legger vi derfor vekt på å finne "de gode selskapene". Med dette mener vi veldrevne selskaper som kan forventes å gi avkastning over lang tid.
Kvalitative og kvantitative vurderinger: Våre forvaltere forholder seg til både kvalitative og kvantitative kriterier. Vi er blant annet opptatt av fundamentale faktorer som makroøkonomiske vurderinger, resultatutvikling, egenkapitalavkastning, kapitalstruktur, prising, kontantstrøm og analyser av selskapsstyring, miljø og samfunnsmessige forhold.
"

https://www.folketrygdfondet.no/investeringsstrategi/category237.html

Med andre ord det er grunnlag for at analyser de har gjort vil gi en solid opptur for de som er langsiktig, trading kan være vrien da kurs plutselig kan løpe hardt om kort tid!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.