Industri

Londonmannen
17.09.2021 kl 08:21 839

Victor
Enig. SP er en betydelig balanserende kraft i den prosessen som nå pågår på venstresiden. Med sine 28 mandater har de betydelig makt og innflytelse på den kabalen som Støre nå legger.

Enig i at bompenger burde være unødvendig i dette landet. Det er merkelig at staten kan bygge ut jernbanenettet på Østlandet uten at det koster passasjerene en krone i bompenger. Ja selv milliardoverskridelsene på flytoget ble ettergitt med et penmestrøk!

Når det gjelder veibygging i distriktet, så finansieres størsteparten med bompenger. Den delen staten bidrar med tar de inn igjen i form av moms. Så inresliteten er det font lite staten bidrar med. Bilistene har i alle år betalt store avgifter til staten ifm kjøp av bil, ifm bruk av bil gjennom diverse avgifter, hvorav noen skulle øremerkes til veibygging og vedlikehold. Men, neida. Disse havnet i statskassen og benyttes bla til subsidiering av togene på det sentrale Østlandet.

At SP gjorde et godt valg kan ikke overraske noen. Nå håper jeg at Vedum forvalter makten klokt og demmer opp mot den røde venstresiden.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.