Offshore

kvirrevi
25.02.2019 kl 13:42 9649

Jeg synes Mons Aase peker på noe helt sentralt rundt kontraktene til de tre båtene som ble annonsert fredag i forrige uke. Disse tre båtene er ikke blant de mest avanserte eller blant de store båtene til DOF. Dette er noe mindre båter, noe eldre, bygget 2007-2009, som likevel oppnår dagrater på ca. 400 000 kroner. Med disse opplysningene på plass tipper jeg disse båtene vil oppnå ganske god lønnsomhet i årene fremover. Og disse tre båtene utgjør ca. 10 prosent av antallet subsea båter DOF har, selv om de utgjør vesentlig mindre av de reelle verdiene av subsea flåten.

Det skal ganske lite til før DOF vil ha nærmest full kontraktsdekning og mange lønnsomme prosjekter. Og da skal vi huske på at DOF Subsea har en forholdsvis sterk balanse i utgangspunktet og relativt raskt kan bli vurdert til å være et solid selskap. Det er bare å kikke på regnskapstallene selv og skrive frem tallene med et par gode år, så ser en det sannsynlige potensialet og utfallet.
Redigert 25.02.2019 kl 13:48

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.