Olje

Odi.1
27.02.2019 kl 11:09 1664

Tilbudet tilsvarer ca. 10 % av Selskapets utestående aksjekapital. Tilbudsprisen utgjør en premie på ca. 4% til siste kurs på Oslo Børs den 19. februar 2019. Selskapet vil dekke kostnader direkte relatert til VPStransaksjoner i forbindelse med Tilbudet, og aksjonærer som aksepter Tilbudet vil ikke bli belastet kurtasje. Selskapet håper dette særlig vil være attraktivt for Selskapets mange småaksjonærer. Aksjonærer vil selv være ansvarlig for egen beskatning og andre evt. egne kostnader i forbindelse med salget.

Av hensyn til aksjespredningen og aksjonærstrukturen i Selskapet, særlig hensyntatt Selskapets småaksjonærer, har styret besluttet at alle aksjonærer skal være sikret å selge minst det høyere av 15% av sitt eksisterende aksjeinnehav og 2.000 aksjer i Tilbudet. Aksjonærer står fritt til å tilby mer enn dette, men dersom antall aksjer det inngis aksept for overstiger det maksimale antallet aksjer i Tilbudet, vil fordeling utover det man er sikret (15% av innehav eller 2.000 aksjer) søkes foretatt proratarisk i henhold til eierskap. Aksjeeierskapet slik det fremkommer av VPS-registeret den 12. mars 2019 danner grunnlag for allokeringen.

Tilbudet aksepteres ved undertegning og oversendelse av vedlagte akseptblankett. Aksepten må returneres i utfylt, signert stand til DNB Bank ASA fysisk, per post eller mail som oppgitt på akseptblanketten og må være mottatt innen kl 16:30 (norsk tid) 8. mars 2019. Oppgjør for aksjer som selges i Tilbudet forventes å skje innen 15. mars 2019.… noe da og noe da

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.