Shipping

Normalone
04.10.2021 kl 12:21 6901

Hectorgonzales - takk for innlegg. Det du poengterer her er hovedgrunnen til at jeg anser MPCC til å være en veldig attraktiv investering på dagens kurser, nemlig at selv om ratene skulle falle med nesten 50 % fra dagens rater i 2022 - og vi er tilbake til ratene i sommer (men med tilsvarende lengde på kontraktene) - vil selskapet få en inntjening/overskudd for 2022-2025 som ligger over dagens MCAP.

For øvrig har jeg et spørsmål til anførselen om at Blystad sitt salg av litt over 800 000 aksjer i MPCC skyldes at de ikke har tro på MPCC (skipene er gamle mv). Ville en som overhode ikke har tro på MPCC - og virkelig ønsker å komme seg ut av selskapet (for enhver pris) - fått store deler av salget betalt i MPCC aksjer (med lock up klausul)? Dersom en ønsker seg helt ut - hvorfor velger en først å selge litt over 800 000, med den konsekvens at kursen faller, for deretter selge over 21 mill aksjer senere? Er det en økonomisk smart taktikk?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.