Farma

hank2
08.10.2021 kl 19:30 2253

Skal vi drodle litt rundt hvem den globale tier 1 partneren på GCAL er. Jeg tipper Roche, som også har Fcal globalt og kjenner Gentians teknologi og kompetanse. De ser nok også på både Covid-19 antistoff markøren (partneren i Norden? globalt?), samt hjertemarkøren (Roche er største etablerte aktør/konkurrent på denne markøren globalt). Om dette stemmer, så er et bud ikke langt unna og med Vatne/Andenæs og venner med +40% kontroll så blir det ikke billig heldigvis. Stand-alone (basis meldt forretningsplan/ambisjoner) så skal aksjen i 150-200 kr i løpet av 2022. Oppkjøpskurs +250 kr. Men om ny test på oppløpssiden (POC ila kort tid?) er en kreft markør (som indikert av selskapet; en av tre markører i pipeline), så snakker vi verdier +1000 kr aksjen.
PS - Andenæs gruppen er i styret i Vaccibody og bør kjenne greit til Roche systemet via Genentech sin avtale med Vaccibody (Genentech er som kjent heleid av Roche)....
God helg :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.