IKT

28.02.2019 kl 12:40 1727

Ja, aksjen kommer før eller senere. Vi er nok foran på kurven en og annen av oss, men vi kjenner selskapet svært godt og klarer å se mulighetene som ligger i løypa. 2019 blir året vi skal tilbake til god 2016-form og videre. Da snakker vi. Skjønner at en og annen går lei når vi aldri ser ut til å bryte ordentlig opp. Bare synd at det har vært noen av de største aksjonærene samtidig med at aksjen er illikvid. Ikke rart vi blir kjørt ned i gjørma. For litt siden var KOA og STRONG på nøyaktig samme kurs, uten sammenligning forøvrig. Jeg valgte da å øke i STRONG og kun ta en trade i KOA. Fasit så langt er kurs 8.24 i KOA og 9,46 i Strong.

Leif: RoadRunners i Tyskland nå. JT var overrasket over hvor sterkt salget hadde vært i Spania til nå.

Som Vikingen oppfordrer til: møt opp på Q og still spørsmål før, under og etter presentasjonen. Tingenes tilstand er slettes ikke galt. Ledelsen i Strong jobber langsiktig, det har ikke vært et eneste lik i lasta, folket har høy integritet vist over mange år. Hel ved som Vikingen sier. Vi går vitterlige godt cash positivt og utbetaler utbytte.
Redigert 28.02.2019 kl 12:51

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.