Bil og motor

Magasaki
28.02.2019 kl 17:23 3983

Utrangerte elbiler slutter sin livssyklus som gjenbruk av materialer slik som fossile gjorde.

mishka peker på bilhold som dyrt og finner ut smarte løsninger, men det smarteste er kollektivt. Billig og lite problemfylt transport fordi det er det mennesker skal. Fra A til B og det var det. Helt overlegent i parkeringsproblematikken.

Da har mishka tatt et av verdens minst miljøvennlige land Russland som eksempel. Et land hvor mennesker gir blaffen i helse og drikker vodka mye av tiden. Hvor relevant er det? I Norge er mange genuint opptatt av miljøet og alt det gode vi kan gjøre for det. Det er et rikt utviklet land Norge der alkohol brukes i stadig mindre grad da unge er avholds og ikke vil ha biler heller. De vil gjenbruke, kildesortere og finne nye løsninger på vår hverdag. 50% i Oslo kjøper elbil nå. De har trolig fossilbil fra før. Det bor langt over 1 mill. i Oslo og områdene rundt. 1/6 av hele Norges befolkning. 1/6 av alle fossile bilene har da ingen kjøpere her til lands og slett ikke lokalt. De må sendes til Russland, U-landene, mulig øst-Europa, Cuba. I USA står det millionvis VW ute i ørkenen. De ender der fordi menneskene ikke klarer en omstillingsprosess til noe annet. Ikke vær en av dem. Ta bussen og bli en av de smarteste i Norge.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.