Olje

Xito
28.02.2019 kl 20:25 1777

Dette er bare normale svingninger i aksjen. Om du ser to historikken til kursen, så er det ganske vanlig med svingninger på denne størrelsen. Det nåværende nedsalget ble sannsynligvis utløst av at noen synes Q4 var skuffende i henhold til deres forventninger (det vil si uavhengig av det fundamentale). I tillegg så er dette mest sannsynlig også en reaksjon på den voldsomme oppgangen siden romjulen. Det er helt normalt at de kommer slike reaksjoner tilbake etter sterke oppganger i alle aksjer, men spesielt BWO.

At den skulle reagere helt ned til 30-tallet var kanskje litt uventet, men jeg tror det er en eller flere store aktører som på forhånd hadde bestemt at de skulle selge seg ut ur BWO uansett. Husk at det fortsatt er mange som sitter med stor gevinst i BWO fra de siste tre årene, og at større nedsalg ikke trenger å bety noe annet enn at disse bestemt seg for å sikre seg og hente ut gevinsten.

BWO-caset er ikke endret. Tvert om enda sterkere. Så det er helt riktig at denne er oversolgt nå, og en kjøpsmulighet. Men husk å smøre deg med tålmodighet. Det er først i 2020 og 2021 som verdiene i BWO-caset virkelig vil begynne å vise seg i regnskapene. Inntil des vil den gå mye opp og ned, avhengig av ikke minst oljeprisen. Sannsynligvis mest opp dog, trinn for trinn. Boring av de planlagte brønnene og nye FPSO-kontrakter vil kunne være store triggere i tillegg.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.