Olje

Er_mi
28.02.2019 kl 21:34 1639

Antar at det er det med handleskrigen du tenkte på. Kina påvirker BWO inndireke kun som Kina påvirker de fleste andre aksjer på Olso børs. Hvis det går helt adundas med Kinas økonomi så vil hele verdensøkonomien rammes, og det vil ikke være positivt for noen aksje, inkludert BWO selvfølgelig. Et svekket Kina (og USA) vil også dra ned etterspørselen på olje (det er jo disse to landene som er de to overlegent største konsumentene av olje).

BWO har også en eller flere avtaler med et kinesisk bank og finansselskap (ICBC), for eksempel så eier det kinesiske selskapet en del rettigheter till inntekter fra Catcher. Men det har ikke så mye å si, og er litt overkill i sammenhenget, selv om det der finnes en direkte kobling til Kina.

Ellers så er det flere oljefelter offshore i Kina- så hvis BWO kunne vinne en kontrakt for en ny FPSO der så vil det være positivt. Men det har ikke så mye med Kin g handelskrigen å gjøre :-)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.