Olje

Er_mi
28.02.2019 kl 22:44 1506

Det er vel litt dårlig med konkrete triggere nærmeste tiden, hvilket også kan være en del av grunnen at flere sikret gevinst og solgt seg ut siste uken. men det spørs jo hva man mener med near term. Q1-rapport om tre måneder vil sannsynligvis være mye mer positiv enn Q4, ikke minst om oljeprisen fortsetter opp. Det vil helt sikkert bakes inn gradvis i kursen frem til da.

Det ser ur som om de førte boringene i boreprogrammet ikke vil være ferdig før andre halvdel av året dog- og disse vil jo mange vente på, ikke minst letebrønnene. BWO er alikevel fortsatt ikke et oljeselskap i første hånd, og det kan jo nårsomhelst komme meldinger om kontraktstildelninger for eksisterende og/eller nye FPSO:er. En kontrakt for en ny FPSO for eksempel vil jo være ekstremt positivt. Men disse er det umulig å vite når de kommer, så eneste måten å sikre seg disse er å sitte langsiktig.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.