Bil og motor

PSI- Investor
28.02.2019 kl 23:30 3664

Bilbransjen må skylde på seg selv. Det er de som har pøst på med tilbud på privatleasing og mast om fordelene ved dette. De har selv satt gjenkjøpsverdien. Og de har selv valgt å skru opp tempo på å pøse stadig nye utgaver ut. I sin iver etter å pusche leasingkontrakter har de helt glemt at de da selv har bidratt til å fjerne bruktbilkunden.
Dette er ikke forbrukerens problem. Forbrukeren leverer bare tilbake bilen.
Hvis så forhandleren har lært noe siden forrige kontrakt med samme kunde så settes gjenkjøpsverdien ned når nytt tilbud skal skrives. Men da blir det fort for dyrt for kunden, som går til en konkurrent.
Vi som eier gamle dieselbiler har heller ikke noe problem. Vi kan enten bare beholde den vi har, eller selge billig og kjøpe en annen brukt tilsvarende billig.
At Møller sliter blir aldri mitt problem for jeg vil ikke ha noe med dem eller deres produkter å gjøre, men det er klart en ting de kan spare penger på er å bli enda kjipere i reklamasjonssaker. Hvis det i det hele tatt lar seg gjøre. Eiere av deres merker er vel vant til dårlig service og dyre reparasjoner uansett

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.