Bil og motor

Magasaki
01.03.2019 kl 01:08 3986

Barn og unge tar klimaet på alvor. De ofrer en hel dag uten undervisning. Politikere tør ikke ta de nødvendige grepene. Det er en stor feil. Da øker oppslutningen om de partiene som tar miljøet alvorlig. Dette ser vi nå. Landet har alt det trenger, men miljøet lider og har det ikke bra. Det kan bli verre også sier forskere. Spesielt om vi ikke tar de grepene vi skal gjøre for å ta klimaet på alvor.

mishka er redd min tankegang. Det burde han ikke være. Han burde nemlig være livredd sin egen som står ovenfor snart tidenes alvorligste utfordring og han ikke har planer om endring av gammelt tankesett, er villig til eller har nye løsninger på den.. Global oppvarming. Hva hvis det ikke bare er sprøyt, men reelt og det heller ikke er så lang tid igjen på å begrense eller stoppe den? Da kan det være lurt å gjøre noen grep. Forby privatbilisme, cruise båtene, flere flyreiser og hele verden må lage nye radikale klimaplaner basert på vår vilje til omstillinger.

De unge er klare og villige.

https://www.nrk.no/troms/skolestreik-flere-steder-i-landet_-1.14451976

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.