Olje

Solist
01.03.2019 kl 08:26 1343

Økt cashbeholding, og et tap på -0,4m dollar. Om produksjonen holdes steady vil vi igjen se et blått Q1 2019, slik som vi gjorde i Q2 2018. Så pessimismen din er sterkt overdrevet som alltid. Alle med litt realisme visste at det var negative tall på vei, men vi ligger nå på et vippepunkt mellom +/- siden resultatmessig, og får produksjonen gå uten noen problemer eller påvirkninger vil vi se et blått kvartal.

Forklar meg en ting agenten. Du svartmaler en oljemygg som er i ferd med å bygge seg opp til en bie, uten å ta i betraktning driftsproblemer som de har hatt siste tiden. Det er nå spikret med rørledningleveranse og alternative ruter. Hvorfor skulle et selskap, som i dine øyne er konken, bruke tid og energi på å legge infrastruktur til rette for en billigere og sikrere leveranse av petroleumsproduktet? Kom med et skikkelig svar på den, og ikke noe hypotetisk svada, så kan vi diskutere videre dine baisseinnlegg.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.