Bil og motor

Basse
01.03.2019 kl 22:15 1326

tråden handler om xe og xf, jaguars kinabiler

Legger til i-pace, det er et asia-produkt og er ikke et designerprodukt, i-pace er et skall, en innkapsling av hovedkomponenter fra Korea, det er ikke et ekte Jaguar-produkt, det er et elektrisk kjøretøy og helt klart det dårligste produktet i Jaguars produktsortiment. Det som trekker mest ned er mangelen på en genuin Jaguar drivlinje basert på forbrenningsmotor og som sagt det gyselige rare utseendet, samt den korte rekkevidden som gir den kun marginal brukervennlighet. I forhold til den høye prisen og at hovedkomponentene er tusenvis av sårbare selvdestruerende battericeller er det uforståelig hva som utgjør verdi i dette produktet. Dette vil straffe seg på andrehåndsverdien i løpet av få år.

Heldigvis lager Jaguar fortsatt også ekte Jaguarer. Min personlige favoritt er F-type cabriolet som leveres med heftige V6 og V8ere.

Helt enig i forhold til Volvo som nå er Kinesisk. At man har skaffet svenske aksjonærer for å "pynte" på imaget er komisk. Alle vet vel at Volvo styres indirekte av Kinas kommunistparti og retning for produktutviklingen ligger i de kinesiske eiernes hender. Målet synes ¨å være å fase ut mest mulig av "Volvo" og snik-erstatte dette med kinesiskproduserte kjøretøy. "Polestar" er første forsøk på å gjøre kina-kjøretøy "spiselig" i europa. Jeg regner med forbrukerne flest er på vakt ogholder seg unna kommunistpartiets forsøk på å ta en ny jafs av vestens økonomi. Volvo er uansett "dødsdømt", for kineserne har faset ut alle Volvos tradisjonelle drivlinjer. Volvo står bare tilbake i skallet nå dessverre. Kina vil vi skal bytte til Polestar, Lynk & Co slik at de kan fase ned og ut Volvo navnet.

Redigert 01.03.2019 kl 23:01

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.