Farma

m73102
03.03.2019 kl 11:48 1665

Focuss - helt enig når det gjelder forbedringspotensialet i forhold til presentasjonen, hva en bør presisere/utdype i presentasjonen + måten informasjonen blir fremlagt på. Jeg mener at Q4 virkelig viser at vi PHO er på rett vei - og at kursen ikke burde falle 20 % (men i stedet stige). Er derfor veldig positiv til at Facebook gruppen sammen har sendt en henvendelse til Schneider (med gode og saklige spørsmål) - både for å få svar på en del spørsmål, men kanskje viktigst å konkretisere forbedringspotensialet vi som aksjonærer mener selskapet har ift. informasjonsdeling, synliggjøring i media mv.

Jeg sitter med den følelsen at hadde Schneider i en 2 siders artikkel i Finansavisen (annen avis) hadde utdypet det som vil skje fremover, hvorfor guidingen kun var på 20-25 mUSD i 2020 (at Surveillance ikke var inkludert), utfordringene med flexiscopene, prosessene ift salg/opplæring, oppnå peak sale først i 2025 (men fortsatt kraftig vekst etter 2020) - ville vi i stedet sett en positiv kursutvikling (ref NEL) enn at kursen ville falle 20 % etter Q4.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.