Shipping

Struts
24.10.2021 kl 11:48 7355

Aner egentlig ikke hva Blystad tenker på. Men tror han gjør alt annet enn å se tilbake på hva han "kunne" ha oppnådd dersom han ventet med både salg og kjøp. Han tok en profitt, ferdig med det. Og så har han tenkt fremover, solgt en del MPCC-aksjer for så å reinvestere i noe annet. Ferdig med det. Å være indignert over en ekstra profitt man kanskje, muligens, så fremt i fall osv kunne oppnå ligger muligens ikke for ham. Ingen kan selge på topp og kjøpe på bunn, bortsett fra i eventyr (Onkel Skrue) og en del etter-på-klok-vissere. Samme med MPCC-aksje kursen. Den har fått seg en smell, på tross av at rater og verdier har gått nordover. Men verdiene som ligger i bunn har ikke erodert, og at shortere prøver seg - det skjer i de fleste (i hvert fall mange) aksjer som har opplevd stor kursmessig oppgang. Det er ikke en gang ett år siden Kbkristi åpnet tråden her, vi får tenke litt tilbake og egentlig se oss fornøyd med utviklingen, tross alt. Og det er vel ikke akkurat slik at Babels tårn er i ferd med å rives riktig ennå (er vel bare folkene rundt som har et problem)? Uansett, om det går den ene eller andre vei - det blir interessant å se hvor både harer og troll hopper!

PS. Altså, dersom du skulle ta dette som kritikk mot ditt innlegg, så unnskylder jeg, det var over hodet ikke slikt ment! Det var bare et forsøk på å si noe rundt en for meg litt "uforståelig" debatt rundt Blystads gjøren og laden.
Redigert 24.10.2021 kl 12:16

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.