Finans

Cunt1984
DNB 04.03.2019 kl 10:59 1787

DnB faller 4% på disse nyhetene i dag:


Oslo (TDN Direkt): Det statlige finske medieselskapet YLE vil mandag kveld sende et program, MOT, som handler om hvitvasking av penger, og som berører Nordea.En stor datalekkasje avslører at hundrevis av millioner euro fra mistenkelige kilder har beveget seg via Nordea. MOT har fått tak på dokument der det fremkommer hvordan de europeiske bankene er koblet til den enorme hvitvaskingsmaskinen som opprinnelig er russisk, opplyser YLE på sine nettsiderKlokken 21:00 deltar Nordeas konsernsjef Casper von Koskull og en leder av en politienhet i YLE-programmet A-studion, opplyses det.Nordea-aksjen faller rundt seks prosent, DNB-aksjen faller rundt tre prosent.

Programmet vil være tilgjengelig på YLEs nettsider klokken 16:00 finsk tid, som er klokken 15:00 norsk tid.

Hva tenker dere? Er det verdt å ta sjangser på å kjøpe DnB på disse nyhetene ? Markedet er tydelig skremt og er redd for DnB også er innlandet i hvitvasking. Minner på at DnB går Ex utbytte 02.05.19: 8.25kr/ 5.3% ish..
Redigert 04.03.2019 kl 11:35

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.