Industri

Frodon
04.03.2019 kl 16:47 9541

Idag meldte TDN det som ble lagt ut på trådene her i forrige uke? Hvis Norsk Hydro har fått denne informasjonen og det er sant, er det kursdrivende informasjon som skal meldes. Kursen har i hvert fall ikke gått noe ned på dette, så dette var kanskje ventet når Vale ulykken skjedde og at det ble priset inn i kursfallet den gangen?

NHY(NY):ALUNORTE-ÅPNING UTSATT ETTER VALE-ULYKKE -METAL BULLETIN-KILDER

(Oppdatert artikkel sendt klokken 08:59 med at saken sto i Metal Bulletin 26. februar)
Oslo (TDN Direkt): Alunortes retur til full produksjon har fått et tilbakeslag etter at Vale-ulykken førte til en ny runde med inspeksjoner i hele landet, ifølge kilder Metal Bulletin har snakket med.
Den mest sannsynlige tidslinje for å gjenoppta full produksjon ved Alunorte er nå tidligst om seks måneder, ifølge en kilde med kjennskap til gruveregulering, skrev Metal Bulletin tirsdag 26. februar. Markedsaktører ventet tidligere en dom fra den føderale domstolen i favør selskapet i februar eller mars, noe som ville gjort det mulig å gjenoppta full produksjon, skriver tidskriftet.
BNS, finans@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.