Industri

baikal12
04.03.2019 kl 22:21 4568

I de siste ukene har Alunorte planlagt en rekke besøk til den eksterne offentligheten med sikte på å styrke alle forpliktelser til sikkerhet og miljø. Formålet med besøkene er å styrke dialogen med publikum og svare på spørsmål fra publikum om hvordan bedriften håndterer sitt avfall og utslipp, og raffineriet opererer trygt og ansvarlig.

Under besøkene, ble publikum introdusert til drift av fast avfall Innskudd (DRS) og behandling av industrielt avløpsvann Station (ETEI) raffineriet, fremhever forskjellene mellom dammer og innskudd, samt deres forbedringsprosjekter, herunder rehabilitering av DRS 1 og vannforvaltning.

Besøkende hadde også mulighet til å se nøye prøver av bauxitt, hydrat, alumina og selve prosessresten. "Vi har mange lokalsamfunn som har besøkt oss, han har frivillige medarbeidere som arbeider i lokalsamfunn og kontinuerlig vi har team som jobber rundt dem til å bygge et enda bedre forhold," sier Carlos Eduardo Neves, direktør for forretningsområdet operasjoner Bauksitt & Alumina Hydro .

På tur, kan besøkende finne styrken av avfallet som produseres av raffineriet, som har opp til 78% tørrstoff, et resultat gjort mulig av filter trykk-teknologi, som også gir mer robusthet og sikkerhet for perioden kraftig regnvær, vanlig i regionen .

Bom Futuro Community, en av de nærmest DRS1

Bom Futuro-fellesskapet er et av de nærmeste selskapets første fastavfallsdeponeringsområde og var på raffineriet 28. februar. Gruppen av syv personer deltok i presentasjonene på avfallshåndteringens dynamikk, møtte pressfilterteknologien og detaljene i Alunorts vannforvaltning og behandlingssystem. bilder av overvåkningskretsen til bassenger, med henvisning til begynnelsen av den siste 25. og tidlig 26. denne måneden, da kraftig regnvær ble registrert ble også vist. Bildene tjente til å demonstrere og klargjøre til beboerne at bassenget BC07, nærmest der de bor, forblir stabilt og med frie kantenivåer trygge selv etter regnet registrert.

For samfunnet leder av Bom Futuro, Maria Cardoso, bedre kjent som Mara, som har vært på andre tider i Alunorte er viktig det stadig tettere forholdet til Alunorte og bringe flere og flere mennesker fra samfunnet for å lære om virksomheten. "Jeg gikk til renseanlegget, hvor jeg så prosessvannet som føres til elva, er helt annerledes enn vi trodde, og jeg er veldig glad," Mara avsluttet.

Ulike offentlighet - Siden 2018 har det vært en intens dialog med ulike publikum. I februar i år har vært sju familiebesøk, vurderer slektninger av både ansatte og innleide, fire forskjellige fylker: Barcarena, Abaetetuba, Belém og Ananindeua. I tillegg til rundt 80 ledere og representanter for 23 Barcarena samfunn ble invitert til å besøke bedriften i løpet av helgen 16 og 17 februar, da fullført ett år av kraftig regnvær som falt i regionen i 2018.

Pressen fikk også anledning til å delta i programmet, ha muligheten til å registrere bilder av driften og intervjue deres representanter på besøk som deltok om lag 30 journalister fra 13 forskjellige kjøretøy, både Barcarena som i Betlehem. Etter denne første runden, besøkene fortsetter i mars måned for å vurdere innbyggerne i de nærliggende samfunn og nærliggende byer.

https://www.hydro.com/pt-BR/a-hydro-no-brasil/Imprensa/Noticias/2019/alunorte-de-portas-abertas-para-mostrar-a-seguranca-das-suas-operacoes/

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.