IKT og Tech

havana12
FUNCOM 26.02.2018 kl 15:18 2522

Kvartalsrapportering i morgen. Ingen hemmelighet at det ikke blir mye resultat å diskutere, i en periode hvor management har inngått nye avtaler, jobber steinhardt mot launch 8. may(det betyr overtidskostnader), ny IP'er, ikke minst nye spill og fortsettelse av strategien de nå holder. Fulgt med conan ekstremt tett siden starten, og det nye combat systemet forandrer alt. Hvis du har fulgt med på TestLive servere, har det også blitt avslørt at det kommer en del overraskelser til launch, Spesielt erstatning for at mounts ikke blir implementert. Det som også er kult å se er at h1z1, ark, rust, osv osv har brukerbaser på mange millioner nå. Etter sist launch har disse økt med millioner, som øker potensialet mye mer enn jeg hadde sett for meg. Gleder meg også til Ps4 mottakelsen.

Ikke minst at de som tror at Conan exiles sitt "Full launch" er i mai. Det ligger så mye potensiale her for brukermasse og inntjening, at de kommer til å satse vilt på spillet det neste året. Hva gir dette aksjonærene? Høy avkastning i mange år! Dette er et spill som kan leve i mange år. Ingen begrensinger for hypen som kan komme. Og da er ingen andre spill tatt i betraktning. (VIrkelig ikke glem filmatiseringene!) Low debt, high on equity. .

Et godt gammeldags Funcom rally er på vei, have fun.
Redigert 20.01.2021 kl 09:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.