Dagens tema

brahman
06.03.2019 kl 11:15 205


Et svik mot de som de skal beskytte. Og hva skal man si om politikere i regjeringspartier som går for en utredning om dette ?


Aftenposten - "Et skritt nærmere veibetaling uten bomstasjoner

En løsning der folk betaler for bilkjøring etter hvor og hvor langt de har kjørt, og ikke ved bomstasjoner, kom tirsdag nærmere realisering

Tirsdag ettermiddag ba Stortinget ved transportkomiteen regjeringen om å utrede veiprising som ikke har utgangspunkt i bomstasjoner.

Realisering av den nye løsningen skjøt fart tidlig i januar, da Aftenposten kunne fortelle at Datatilsynet mener at utfordringene med personvern og veiprising kan løses.

Det er KrF som har gått i bresjen for saken på Stortinget. Ettersom partiet ikke lenger er representert i Transportkomiteen var det tirsdag Høyre, Frp og Vensrre som presenterte forslaget på vegne av KrF.

Tirsdag ble følgende formulering vedtatt i komiteen:

"Stortinget ber regjeringen inkludere utredning av ny teknologi som bør erstatte dagens bompengeordning, som en del av gjennomgangen av dagens avgiftssystem for bil."


...."på vegne av KrF" ja........ALI kaffe kurerer gruff.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.