Olje og energi

sorte
27.02.2018 kl 00:26 10060

Ang. spørsmål om balansen. Bokført EK per aksje ligger på ca 20 kr. (?)

Forstår ikke hvorfor media henger seg opp i at resultatet for andre halvår 2017 ble avgitt uten revisor. Det er jo helt vanlig at halvårsregnskap og kvartal regnskap blir avgitt uten å være revidert av revisor. Dette skjer jo normalt senere på våren, hvor årsregnskapet presenteres. Så dette er jo på ingen måte noe oppsiktsvekkende, men helt vanlig praksis.

Tallene er utrolig bra, så det var positivt. Men det som er mest positivt er jo at ledelsen nå er sikre på at de klarer å skaffe ny revisor innen fristen.
Jeg var jo litt bekymret for at familien skulle kuppe selskapet på et latterlig lavt nivå. Men meldingen tyder jo på at det ikke er tilfelle. Han har tydeligvis et ønske om å renvaske seg og å bevise hvor dyktige de er til å komme seg igjennom nedturen. Er meget sterke resultater, så dette kan bli riktig så bra når markedet nå snur oppover igjen.

Skal vi opp mot 8 kr, hvor kursen var før gransning og alt negativt søkelys startet ? Økonomisk så ser jo alt vesentlig bedre ut nå enn når aksjen var på 7-8 kr i fjor vår..
Redigert 21.01.2021 kl 05:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.