Sport og spill

mortimer68
07.11.2021 kl 00:05 6821

Veldig bra observert, Arne! Det settes ofte kursmål, men det sies intet om tidsaspektet. Ei heller vises det til noen form for regnestykker. Virker som det er mye "tenk-på-et-tall"-analyser der ute. Og når det i tillegg ikke er basert på teknisk analyse (trend-utvikling) blir det direkte useriøst! Som nevnt ovenfor forventes en årsinntekt på $25M i år. Så det er nok innbakt i aksjekursen. MEN - dersom mitt estimat på $240M i 2025 slår til, så har jo inntekten gått ti-ganger'n på 4 år. Vil da kursen 10-doble seg fra 2021-2025??? (10*18kr=180kr?)

Omsetningen er et annet problem med PMG: Lavt volum gjør det vanskelig å kjøpe/selge uten å påvirke kursen vesentlig. Salgsordrer mellom 5-10k dumpes ut og gir lavere kurs og negativ trend. Som igjen gir flere salg, og en negativ spiral. Så hvorfor kjøpe aksjen opp når du hver dag får den rimeligere ved å legge inn en lavere kjøpsordre? Eller hvorfor kjøpe PMG i det hele tatt, når du vet at resultatet ikke blir bedre før etter 2022?

Men EN dag snur det forhåpentligvis, og DA er det kult å være der. Så det gjelder å følge med ;-)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.