Grønne aksjer

spekulant6
MGN 09.11.2021 kl 09:25 24354

Det har vært litt stille fra selskapet den siste tiden, men kan det være at det ligger noen triggere framover ? Q3 neste uke blir interessant mtp. guidingen framover, men de kan ikke si noe før ting skjer, så tviler på så veldig mye nytt akkurat der.

Triggere;
- lisensutdeling i Skottland skjer vel om ikke så veldig lenge, og selskapet mener selv at de har levert en meget sterk søknad med dokumentert god kompetanse - det blir spennende å se om det blir noen tildelinger der
- børsnotering ? Både Helios og Evolar er meget spennende å følge. Plutselig kommer det en melding som sier pang
- Sør-Afrika, stort vindprosjekt som vil kunne selges helt eller mest sannsynlig delvis i løpet av 1-2 år ?
- Kustvind...blir stort framover

Kursen har siden juni vært tynget av nedsalget til Kistefos. Mange innsidere kjøpte på kurs 26,75 i vinter, en emisjon som var overtegnet mange ganger.
Om det kommer en serie med nyheter fra noen av ovennevnte cases, så vil kursen raskt kunne doble seg på kort tid.

Min spådom er at selskapet kommer til å bli solgt på et tidspunkt, men at kursen skal betydelig opp før det skjer. Mange store industrielle aktører som skal ha en bit av vind og sol, og den porteføljen som Magnora besitter er meget interessant for slike aktører, som eks. Aker (Horizon), Equinor, Statkraft etc. Så skal en ikke se bort ifra at et større internasjonalt oppkjøpsfond eller industriell aktør kommer på banen.

Kursmål 40,- innen 31.12.21.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.