Offshore

kvirrevi
07.03.2019 kl 09:52 2430

Med full eller nær full kapasitetsutnyttelse innen både PSV og Subsea divisjonene og nå som DOF er ferdig med nybyggingsprogrammet sitt tror jeg det er gode muligheter for at det kommer nye store eiere inn i DOF.

- Dette kan være store institusjonelle eiere som anser DOF som en sannsynligvis god langsiktig investering.

- Det kan være konkurrenter som vil ha noen innflytelse på hva som kan komme til å skje med DOF. En eierpost på 5-10 prosent gir en stemme, en enda større eierpost gir en sterkere stemme og medinnflytelse.

- DOF har de sykeste båtene, omfattende kontakt med en lang rekke av de store oljeselskapene, omfattende erfaring fra offshore. Det er klart det er fristende å kjøpe seg en stor del av DOF nå som selskapets egenkapital er priset ekstremt lavt. Det vil kunne fremstå som svært lite strategisk av DOFs store konkurrenter med velfylte pengekasser å ikke i det minste gjøre et forsøk.

- Investorer som både ser på DOF som et mulig oppkjøpscase, men også som en sannsynligvis god investering kan kjøpe seg større eierposter.
Redigert 07.03.2019 kl 09:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.