Sport og spill

mortimer68
11.11.2021 kl 17:45 5912

Siden du spør, Hipster: PMG er helt avhengig av at folk vil lære seg og spille sjakk, spesielt de som er villig til å betale for det. Historisk har hver VM-match gitt en oppblomstring av sjakk-interesse - akkurat som Queen Gambit gjorde det i fjor høst.

Dette er imidlertid første VM-match der Magnus stiller med "Play Magnus Group" i ryggen. En gruppering som er laget for å håndtere stort volum online sjakk-interesse: Opplæring, sjakk-spilling og sjakk-underholdning. De har distribusjonsrettigheter med FIDE og er nok godt forberedt på det som kommer, og resultatet får vi etter 4. kvartal som legges frem i februar. Q4 er normalt et godt kvartal for PMG, så VM-kampen trekker nok ikke ned resultatet (som du sier)...

Men først skal vi få Q3-resultatet, som helt sikkert legger lista for hva vi kan forvente av PMG fremover. Blir noen spennende uker fremover :-)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.