Sport og spill

oboy88
14.11.2021 kl 21:09 4829

Synes det var noen merkelige estimater her. Det påstås at for å nå målet om 25m USD i 2021 så må PMG ha 7m i Q3-omsetning. Her blandes bookings og recognized revenues. Målet er 23-25musd i bookings for 2021, og så langt har selskapet 11,3musd her. Havner man på 6-6.5musd så er man i rute for å nå målet (og det målet når de). Omsetningen havner nok rundt 5-6 musd i Q3. Kostnadene passerer nok 10musd.

Du snakker også om noen helt ville 2022-tall, basert på noe som ser ut som eksponensiell vekst fremover på bakgrunn av historisk vekst - men overser totalt effektene av oppkjøpene. Samme gjelder effektene fra tour´ene. Her startet man på null, og vil naturlig få en langt høyere vekst tidlig enn hva som er realistisk herfra og fremover. Men det bør likefullt bli bra.

Men jeg er helt enig i at VM-kampen og fokuset rundt sjakk fremover bør bli en sterk driver for både selskapet og kursen fremover.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.