Shipping

TrengMerPeng
FRO 17.11.2021 kl 13:35 22374

FRO – Tid for å posisjonere seg

Det er liten tvil om at oljeforbruket vil akselerere i tiden fremover. Det er imidlertid fortsatt noen duper i veien gjennom nye korona restriksjoner rundt i verden. Ser man på siste tids oljelagre er det helt klare signaler på at disse er på farlig svake nivåer. Det mest transparente oljelageret, Cushing i USA, er faretruende svakt og generelt i USA er lagrene ned over 60 millioner fat målt mot 2020. Lagrene rundt i verden er svake på å rapportere, men satellitt overvåking tyder på de samme tendenser. Det vil snar bli behov for å frakt mye olje.

Teknisk ser FRO nå meget pen ut gjennom dagens test av nedre diagonal i etablert positiv kanal med referanser NOK 48,87 fra 29 januar i år samt bunn NOK 61,36 fra 31 august. Vi tester diagonalen nå på NOK 66,00. Ved et eventuelt brudd ned kan det kjøpes ytterligere på nivå NOK 65,03 og NOK 61,25 som i så fall er potensielle «dobbel bunn» formasjoner. Både dag og time chart vil gå i kjøp i Oscillator modellen MACD sammen med RSI dag som nå leser 24,33%

Så om man tror på et kommende tankmarked er det lurt å starte posisjonering om man ikke allerede er inne. I så fall kan man vurdere å snitte ned.

TMP
Redigert 17.11.2021 kl 13:36

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.