Sport og spill

mortimer68
17.11.2021 kl 21:37 3698

For de som har fulgt PMG de siste dagene/ukene, ble dagens kvartalstall bittelitt skuffende. Historien fra 2020 viser at Q3 er veldig likt Q2, men det var jo håp om at det skulle bli annerledes i år. Vi må bare innse at det er (ikke unaturlige) sesongvariasjoner, og at ikke alle kvartalstall blir like imponerende. Sånn sett er dagens resultat helt i tråd med hva man kunne forvente og på track i forhold til det langsiktige målet. Så det er bare å riste det av seg og se fremover :-)

Mange hadde nok posisjonert seg for kjapp gevinst i dag, og kastet seg på salgsknappen når resultatet ikke ga WOW-opplevelsen. Kraftig nedgang på høyt volum første to timer. Deretter litt berg-og-dalbane før vi endte ned 6%. Det positive er at støtten på 18 kr. holdt og langsiktig stigende trend er intakt. RSI ramlet under 50 og signaliserer at det kan bli litt ruglete fremover. Eller gode kjøpsmuligheter - som noen vil si. For det ER kjøpere der ute! (50k aksjer gikk som større kjøpsordre i dag...)

Neste uke starter VM-matchen: https://drive.google.com/file/d/1xT0Dr0ENViXeHe75Uq9JnSPTor8-Z08s/view?usp=sharing

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.